torstai 4. kesäkuuta 2015

Ei helvetti

Siis voiko päivä enää yhtään huonommin mennä?
Ekalle keikalle lähdin aamulla. Kaiken piti olla hyvin, tyyppi vaikutti mukavalta ja täyspäiseltä ja itseasiassa odotin tapaamista ihan muutenkin kuin sen rahan vuoksi. Kun pääsin hotellille, joka on vielä ihan suhteellisen matkan päästä omasta pesäkolostani, saan hetken odottelun jälkeen viestin että hotellikortti ois herralla jäänyt jonnekin ja että sopisiko autohommat.
No ei tietenkään sovi. Mä menen tapaamisiin aina itse enkä suostu kenenkään auton kyytiin, koska se nyt ei vaan ole turvallista. Kaiken kruunas vielä se että taisin nähdäkin tyypin siinä hotellin edessä mua kyttäämässä, tais vaan saada jotain mielihyvää ja hupia kun juoksuttaa huoraa ympäri kaupunkia. Ärsyttää vieläkin.
Seuraavalle keikalle lähdin iltapäivästä, ja ylläri ylläri -- kun pääsin asunnolle, saan viestin että vaimo tuli juuri kotiin. Siinä vaiheessa meinas multa jo itku päästä. Kaksi oharia putkeen, mikä ihme mussa on oikein vikana? Tarpoessani pois sain onneksi aikaistettua kolmatta keikkaa. Siellä sentään vastassa oli ihan oikea mies ja kaiken lisäksi tosi mukavan oloinen, mitä nyt selkeästi hermostunut.
Heitti hauskaa juttua ja mä ihan oikeasti tykkäsin. Sängyn puolella meno olikin ihan eri. Mies ei tiennyt miten pitäisi käsiään ja mä jouduin imemään lerppamunaa varmaan 20 minuuttia kun ei tainnut muistaa viagraa ottaa ennen tapaamista.. En saanut itse sitten mitään vaikka kovasti olisi munkin mieli tehnyt. Vähän se käpälöi. Ja haisi ihan röökiltä ja hieltä.
Seuraavan keikan peruinkin sitten jo itse kun mulla oli vaan jo niin väsynyt ja vittuuntunut olo. Ei yhtään sellainen että osaisin olla hyvä asiakaspalvelija ja miellyttää niinkuin kuuluu.
Huomenna on onneksi päivä uusi ja toivottavasti kaikki menis sitten hyvin.. Huoraaminen on ollut mulle aina kivaa ja aika usein seksikin on ollut edes hyvää. Tää päivä oli kyllä ihan hirveä pettymys..
Nyt sain kuitenkin viestiä ihan mukavanoloiselta mieheltä, jonka kanssa toivottavasti sujuu huomenna!

2 kommenttia:

  1. Niin tulta kuulostaa nää sun postaukset. Tulee ihan mieleen vanhat ajat..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla etten oo ainoa jolla ei aina mee putkeen! :)

      Poista